FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUO: Produženo trajanje izložbe "Europa 2020 - Danas za sutra"

ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Trajanje izložbe "Europa 2020 - Danasza sutra" u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu zbog golema zanimanjaposjetitelja produženo je do 2. listopada, izvijestio je danasmuzejski Odjel za veze s javnošću.
ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Trajanje izložbe "Europa 2020 - Danas za sutra" u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu zbog golema zanimanja posjetitelja produženo je do 2. listopada, izvijestio je danas muzejski Odjel za veze s javnošću.

Međunarodna izložba grafičkoga dizajna i vizualnih komunikacija "Europa 2020 - Danas za sutra" otvorena je 12. rujna i bilo je planirano da traje do 25. rujna.

Na izložbi je predstavljeno viđenje europske budućnosti profesionalnih dizajnera koji su sudjelovali u međunarodnom natječaju grafičkoga dizajna i vizualnih komunikacija Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija i Hrvatskoga dizajnerskog društva, koji su i organizatori izložbe.

Projekt "Europa 2020", započet prije dvije godine, pobudio je veliko zanimanje europske dizajnerske struke, a svrha mu je uključiti hrvatsku javnost u raspravu o identitetu Europe i promicati pripadnost Hrvatske europskoj kulturnoj sceni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙