FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Srušio se helikopter s meksičkim ministrom - TV

MEXICO CITY, 22. rujna 2005. (Hina/Reuters/AP) - Spasioci su u srijedupronašli ostatke helikoptera u kojem je bio meksički ministar javnesigurnosti Ramon Martin Huerta i još sedam putnika, a koji je nestaotijekom dana nedaleko meksičkog glavnog grada, objavila je tamošnjatelevizijska postaja Televisa.
MEXICO CITY, 22. rujna 2005. (Hina/Reuters/AP) - Spasioci su u srijedu pronašli ostatke helikoptera u kojem je bio meksički ministar javne sigurnosti Ramon Martin Huerta i još sedam putnika, a koji je nestao tijekom dana nedaleko meksičkog glavnog grada, objavila je tamošnja televizijska postaja Televisa.

Uništena letjelica je pronađena u planinskom predjelu nedaleko glavnog grada nekoliko sati nakon što je, vrlo brzo nakon polijetanja, izgubljena veza s njom, a za sada nije poznatno da li je itko preživio nesreću.

Uz ministra Huertu, u helikopteru su bili i njegov zamjenik, pilot, kopilot i još četiri putnika, a putovali su iz vojne baze u Mexico Cityju na svečanost prisege djelatnika zloglasni zatvora La Palma, nedaleko glavnog grada.

Huerta, središnja osoba u borbi protiv narko kartela i jedan od najbližih suradnika meksičkog predsjednika Vicentea Foxa, je na mjesto čelnog čovjeka ministarstva zaduženog za unutarnje poslove imenovan u kolovozu prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙