FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Meksiko: U eksploziji materijala za vatromet poginulo 15 ljudi

ACAPULCO, 4. rujna 2005. (Hina/AP) - Materijal za vatromet uskladištenu zgradi u kojoj se protuzakonito prodavao i benzin eksplodirao je usubotu, pri čemu je poginulo oko 15 ljudi, a dvadesetak ih je ranjeno,rekao je pomoćnik načelnika civilne obrane savezne meksičke državeGuerrera Roel Ayala Mata.
ACAPULCO, 4. rujna 2005. (Hina/AP) - Materijal za vatromet uskladišten u zgradi u kojoj se protuzakonito prodavao i benzin eksplodirao je u subotu, pri čemu je poginulo oko 15 ljudi, a dvadesetak ih je ranjeno, rekao je pomoćnik načelnika civilne obrane savezne meksičke države Guerrera Roel Ayala Mata.

U istoj je zgradi bila i igraonica video igara, pa se vjeruje da su poginuli i ranjeni većinom djeca koja su se tu okupljala tijekom vikenda, rekao je mjesni dužnosnik.

Do eksplozije je došlo u seocetu Tlacotepecu, visoko u planinama Guerrera, oko 75 kilometara sjeverno od Acapulca, rekao je.

Neke žrtve i dalje su zatrpane pod ruševinama zgrade, a jaka kiša koja pada u tom području otežava akcije spašavanja i preciznost u određivanju točnog broja stradalih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙