FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanski tisak šturo o uhićenju djelatnika britanskog veleposlanstva

ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Osim lista "The Independent" britanski tiskovni mediji uglavnom nisu popratili uhićenje DamiraRovišana osumnjičenog za izazivanje eksplozije u zgradi britanskogveleposlanstva u Zagrebu.
ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Osim lista "The Independent" britanski tiskovni mediji uglavnom nisu popratili uhićenje Damira Rovišana osumnjičenog za izazivanje eksplozije u zgradi britanskog veleposlanstva u Zagrebu.

The Independent od srijede u članku o izjavama glavne tužiteljice suda u Haagu Carle del Ponte da se Ante Gotovina skriva u samostanu u Hrvatskoj, navodi i da je u Zagrebu uhićen djelatnik veleposlanstva osumnjičen za eksploziju. List ocjenjuje da su uhićenjem osumnjičenog za eksploziju u britanskom veleposlanstvu u Zagrebu jučer "umireni strahovi da su nacionalisti započeli terorističku kampanju za destabilizaciju kandidature Zagreba za članstvo u EU-u".

BBC na svojim internet stranicama donosi izvješće o uhićenju Damira Rovišana a u prilogu hrvatske redakcije BBC-a primjećuje se da britansko veleposlanstvo nije objasnilo kako je osoba s kriminalnom prošlošću, koja je ranije bila pravomoćno osuđena, mogla raditi u veleposlanstvu.

Vijest o eksploziji u zgradi britanskog veleposlanstva u Zagrebu u ponedjeljak su prenijele svjetske novinske agencije kao i vodeći britanski listovi na svojim internet stranicama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙