FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mubarakov stožer buni se zbog TV kampanje

KAIRO, 3. rujna 2005. (Hina/AFP) - Organizatori predizborne utrkeegipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka prosvjedovali su zbogčinjenice da televizija više vremena daje suparnicima egipatskogpredsjednika i zatražili su da se taj "nesrazmjer" ispravi, priopćilisu u subotu tisak i sudionik predizborne utrke.
KAIRO, 3. rujna 2005. (Hina/AFP) - Organizatori predizborne utrke egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka prosvjedovali su zbog činjenice da televizija više vremena daje suparnicima egipatskog predsjednika i zatražili su da se taj "nesrazmjer" ispravi, priopćili su u subotu tisak i sudionik predizborne utrke.

Oni su u petak poslali pismo ministru informiranja Anasu al-Fekiju u kojemu traže "jednak odnos prema kandidatima Nacionalne demokratske stranke (PND, na vlasti) i devetorici drugih kandidata", piše vladin list Akhbar al-Yom.

"Devetorica kandidata sudjelovali su u televizijskom programu u trajanju od 60 minuta za svakog, te i kandidat PND-a (Hosni Mubarak) ima pravo na isto vrijeme", piše neovisni dnevni list Al-Masri al-Yom koji objavljuje prosvjedno pismo.

Neovisni list Nahdet Misr dodaje da će predsjednik u nedjelju navečer nastupiti na televiziji kako bi riješio to pitanje.

Al-Masri al-Yom objavio je na istaknutom mjestu podatak o broju riječi koje su troje glavne novine u jednom danu posvetile kandidatima. Rezultat je bio 13.878 riječi za Mubaraka, dok je ostalih devetero imalo ukupno 3.000 riječi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙