FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenija euforična oko košarkaškog uspjeha

LJUBLJANA,21. rujna(Hina) - Plasman u četvrtfinale Europskog prvenstvau Beogradu najveći je dosadašnji uspjeh slovenske košarkaškereprezentacije na međunarodnim natjecanjima, pa se računa da bi uBeograd na utakmicu s Njemačkom koja odlučuje o ulasku u polufinalemoglo doći desetak tisuća navijača "zmajčeka".
LJUBLJANA,21. rujna(Hina) - Plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva u Beogradu najveći je dosadašnji uspjeh slovenske košarkaške reprezentacije na međunarodnim natjecanjima, pa se računa da bi u Beograd na utakmicu s Njemačkom koja odlučuje o ulasku u polufinale moglo doći desetak tisuća navijača "zmajčeka".

"Pozivam Slovence da dođu u što većem broju. U Beogradu se piše novo poglavlje slovenske košarke, na to smo čekali 15 godina", izjavio je pred utakmicu za internet portal Sportal reprezentativac Boštjan Nachbar.

Slovenski košarkaški savez priopćio je da u suradnji sa tri slovenske agencije koje organiziraju putovanja na prvenstvo u Beograd traže mogućnost dobivanja dodatnih ulaznica, a jedna od mogućnosti je kupovanje karata na "crnom tržištu" iako ne po sadašnjim cijenama od 100 i 150 eura za komplet od nekoliko susreta koliko traže preprodavači.

Pravila FIBA-e ne predviđaju kvotu ulaznica za sve države koje sudjeluju na takvim natjecanjima, a u redovnoj prodaji uglavnom su ih pokupovali domaći srpski navijači, računajući na plasman svoje reprezentacije sve do finala.

Slovenski navijači i agencije sada računaju da će iduća dva dana zbog neuvrštavanja reprezentacije SiCG-a u završno natjecanje cijena karata na crnom tržištu drastično pasti u zadnja dva dana pred susret.

Slovenski navijači koji će u svom aranžmanu putovati u Beograd upozoreni su da se čuvaju i mogućnosti kupnje lažnih ulaznica iako do sada takvi slučajevi nisu zabilježeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙