FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog bure zatvoreni dionica Jadranske autoceste i Paški most za I. skupinu vozila

ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Zbog jake bure zatvorena je dionicaJadranske magistrale (ceste D8), Vidikovac-Novi Vinodolski-Senj, tePaški most za I. skupinu vozila - autobuse na kat, kamp-prikolice imotocikle, dok je na dionici A6, od čvora Kikovica do čvora Delnicezabrana prometa za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila snatkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, autobuse na kat,kamp-prikolice i motocikle, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub(HAK).
ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Zbog jake bure zatvorena je dionica Jadranske magistrale (ceste D8), Vidikovac-Novi Vinodolski-Senj, te Paški most za I. skupinu vozila - autobuse na kat, kamp-prikolice i motocikle, dok je na dionici A6, od čvora Kikovica do čvora Delnice zabrana prometa za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, autobuse na kat, kamp-prikolice i motocikle, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar puše i na dionici od tunela Tuhobić do čvora Kikovica. Dionicom A1, od Maruna do Zadra 2, te dionicom Pirovac-Vrpolje-Dugopolje promet se odvija usporeno zbog jakih bočnih udara vjetra.

Promet je slabe jakosti u većem dijelu zemlje. Dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi povremeno su mogući zastoji, pa HAK moli sudionike u prometu da poštuju privremenu regulaciju prometa.

U središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, u Slavoniji te kroz Gorski kotar i na Kvarneru kolnici su mokri i skliski.

HAK upozorava na moguće odrone zemlje i kamenja u gorskim predjelima, te duž Jadranske i Ličke magistrale.

Na graničnim prijelazima Bajakovo i Bregana, povremeno je pojačan teretni promet na izlasku iz zemlje, a na ostalim graničnim prijelazima promet se odvija bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙