FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre, jaka bura u priobalju

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Kolnici su mokri i skliski u gotovocijeloj Hrvatsko, od jutros u 6 sati Krčki most otvoren je za savpromet, a Paški most i dionica Jadranske magistrale (D8) Bakar-SvetaMarija Magdalena zatvoreni su zbog jake bure za prvu skupinu vozila:autobuse na kat, vozila sa kamp-prikolicom i motocikle, izvijestio jeHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Kolnici su mokri i skliski u gotovo cijeloj Hrvatsko, od jutros u 6 sati Krčki most otvoren je za sav promet, a Paški most i dionica Jadranske magistrale (D8) Bakar-Sveta Marija Magdalena zatvoreni su zbog jake bure za prvu skupinu vozila: autobuse na kat, vozila sa kamp-prikolicom i motocikle, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na dionici Kikovica-čvor Delnice, puše olujni vjetar između tunela Tuhobić i čvora Kikovica. Na istoj autocesti zbog olujnih udara vjetra na snazi je zabrana za teretna vozila teža od 3,5 tona, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima.

Zbog olujnog vjetra na dionici A 1, Zagreb-Split, od južnog portala tunela Sveti Rok do vijadukta Božići brzina je ograničena na 40 kilometara na sat.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici zatvoren je vozni i zaustavni trak pa se od Buzina do motela Plitvice u vrijeme pojačanog prometa vozi vrlo sporo.

Na graničnim prijelazima promet je slab i nema čekanja.

Trajekt za otok Pag od 6 sati plovi na duljoj relaciji, Stara Novalja-Prizna. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙