FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolona vozila kod Sv. Roka duga 4 kilometra

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Ceste su mokre i skliske u većemdijelu unutrašnjosti, te mjestimice u priobalju, a na autocesti A1Zagreb-Split, ispred južnog ulaza u tunel Sv. Rok, kolona vozila usmjeru unutrašnjosti duga je 4 kilometra, izvijestio je u 11,30 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Ceste su mokre i skliske u većem dijelu unutrašnjosti, te mjestimice u priobalju, a na autocesti A1 Zagreb-Split, ispred južnog ulaza u tunel Sv. Rok, kolona vozila u smjeru unutrašnjosti duga je 4 kilometra, izvijestio je u 11,30 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog vode na kolniku zatvorene su: Zagrebačka ulica u mjestu Ilovac kraj Karlovca, na D505 Bregansko Selo-Jaska, lokalna cesta Sv. Jana-Vranov Dol-Donja Reka, te županijske ceste Samobor-Donja Reka i Glina-Veliki Obljaj u mjestu Šibine.

Zatvorena je i državna cesta D23 u mjestu Sv. Petar kod Duge Rese, a obilazno se vozi županijskom cestom Duga Resa-Sv. Petar Mrežnički-Mrežničke Poljice-Belanići.

Također zbog vode na kolniku sporo se vozi dvjema dionicama stare Karlovačke ceste, županijske ceste Donji Desinec-Jastrebarsko i kroz mjesto Čeglje pokraj Jastrebarskog.

Na graničnim prijelazima Macelj i Bregana pojačan je promet i osobnih i teretnih vozila na izlasku iz Hrvatske. Promet osobnih vozila pojačan je na Pasjaku i Plovaniji u oba smjera.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙