FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP produljio rok za ponude za Hotel Park u Crikvenici

ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Hina- Financijski servis
ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Hina- Financijski servis

HFP produljio rok za ponude za Hotel Park u Crikvenici

Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) produljio je rok za podnošenje ponuda za kupnju Hotela Park u Crikvenici sa 20. rujna do 7. listopada ove godine zbog, kako se doznaje u HFP-u, davanja više vremena investitorima za pripremu ponuda.

Obavijest o produljenju toga roka objavljena je i u današnjem dnevnom tisku te na web stranicama HFP-a, a ostali se uvjeti u natječaju nisu mijenjali.

Natječaj za crikvenički Hotel Park, odnosno za 'samostojeći objekt diletiran u četiri zasebna objekta s dodatkom terase i pripadajućim zemljištem i opremom hotela', HFP je objavio početkom kolovoza.

Početna oglašena cijena za taj hotel je 36,25 milijuna kuna.

U natječaju se navodilo da je neto površina hotela 7.878 četvornih metara, dok je površina zemljišta 2.323 četvornih metara.

Hotel Park se nalazi u centru Crikvenice, ima 124 sobe i pet apartmana, restoran s 250 mjesta i terasu s 80 mjesta, dvoranu za seminare s 80 mjesta, aperitiv bar, noćni bar, wellness centar sa saunom i trgovinu.

Od potencijalnih se ponuditelja očekuje zadržavanja trenutnih 43 zaposlenika u hotelu u trajanju od najmanje jedne godine od sklapanja kupoprodajnog ugovora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙