FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP: obavljena primopredaja dužnosti predsjednika i prvi radni kolegij

ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju(HFP) danas je obavljena primopredaja dužnosti predsjednika HFP-a, teje održan prvi radni kolegij kojega je vodio novi predsjednik HFP-aGrga Ivezić, izvijestio je glasnogovornik HFP-a Vedran Kukavica.
ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) danas je obavljena primopredaja dužnosti predsjednika HFP-a, te je održan prvi radni kolegij kojega je vodio novi predsjednik HFP-a Grga Ivezić, izvijestio je glasnogovornik HFP-a Vedran Kukavica.

Primopredaji dužnosti predsjednika HFP-a, uz razrješenog dosadašnjeg obnašatelja te dužnosti Damira Ostovića i novoimenovanog Ivezića, prisustvovao je i potpredsjednik hrvatska Vlade i predsjednik Upravnog odbora HFP-a Damir Polančec.

Potom je, dodaje Kukavica, održan i prvi radni kolegij na kojemu su stručne službe HFP-a novog predsjednika izvijestile o aktivnostima Fonda koje su u tijeku, poput otvorenih natječaja i drugih pitanja.

Naglašeno je i kako će ubuduće sve aktivnosti HFP-a teći predviđenom dinamikom i da u radu HFP-a neće biti diskontinuiteta, istaknuo je Kukavica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙