FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: Nizozemski veleposlanik o nabavi trajekta

VUKOVAR, 20. rujna 2005. (Hina) - Veleposlanik Kraljevine NizozemskeLionel Veer najavio je danas nakon sastanka s vukovarskimgradonačelnikom Tomislavom Šotom kako će u Hrvatsku uskoro bitidopremljen trajekt nabavu kojega financira njegova vlada.
VUKOVAR, 20. rujna 2005. (Hina) - Veleposlanik Kraljevine Nizozemske Lionel Veer najavio je danas nakon sastanka s vukovarskim gradonačelnikom Tomislavom Šotom kako će u Hrvatsku uskoro biti dopremljen trajekt nabavu kojega financira njegova vlada.

Trajektom će se uspostaviti riječni promet na Dunavu između Vukovara i vojvođanskog mjesta Vajske.

Nizozemski veleposlanik također je rekao kako će trajekt u Hrvatsku biti dopremljen u dijelovima, sastavljat će se u nekom od hrvatskih brodogradilišta, a vrijednost mu je između petsto tisuća i milijun eura, kazao je Veer.

Gradonačelnik Šota istaknuo je kako očekuje da bi trajekt između Vukovara i Vajske mogao početi ploviti na proljeće iduće godine.

O uspostavi riječnog prometa između Vukovara i Vajske nizozemski veleposlanik razgovarao je danas u Vukovaru i s vukovarsko-srijemskim županom Božom Galićem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙