FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U eksploziji u britanskom veleposlanstvu muškarac ranjen u potkoljenicu

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - U eksploziji nepoznate naprave jutrosu britanskom veleposlanstvu u Zagrebu lakše je u lijevu potkoljenicuranjen djelatnik veleposlanstva, hrvatski državljanin koji je izvanživotne opasnosti, doznaje se u zagrebačkoj Klinici zatraumatologiju.
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - U eksploziji nepoznate naprave jutros u britanskom veleposlanstvu u Zagrebu lakše je u lijevu potkoljenicu ranjen djelatnik veleposlanstva, hrvatski državljanin koji je izvan životne opasnosti, doznaje se u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju.

"Riječ je o lakim tjelesnim ozljedama, odnosno o nekoliko ranica u predjelu lijeve potkoljenice", izjavio je novinarima ravnatelj Klinike za traumatologiju Gojko Buljat. Nije želio otkriti identitet ozlijeđenog muškarca koji je u Kliniku dovezen iza 10 sati.

Ravnatelj Klinike rekao je da su mu nepoznate okolnosti pod kojima je pacijent ranjen. Dodao je da će pacijent idućih 24 sata biti zadržan na promatranju, iako za to nema potrebe. Objasnio je da je to uobičajeno kod sličnih slučajeva te da se na taj način pacijenta želi zaštititi od pritiska javnosti.

U Klinici nisu dozvolili razgovor s ranjenim muškarcem kojega čuva policija.

U MUP-u i zagrebačkoj policiji nisu željeli ništa reći o eksploziji koja se dogodila jutros oko 7,30 sati. U tijeku je očevid, a veleposlanstvo u ulici Alexandera von Humboldta u središtu grada osigurava veći broj policajaca. U okolnom području također su raspoređeni policajci, a ulica je blokirana za promet.

Glasnogovornica britanskog veleposlanstva u Zagrebu Tessa Fras kazala je kako je do eksplozije došlo u sobi za poštanske pošiljke, no za sada nije objavljeno o kakvoj eksplozivnoj napravi je riječ.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙