FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gwyneth Paltrow zbog Busha ostaje u Europi

LONDON, 16. rujna 2005. (Hina) - Hollywoodska zvijezda Gwyneth Paltrowizjavila je da nema namjeru napustiti London i vratiti se u SAD "jerje ovo čudno vrijeme da bi se bilo Amerikanac".
LONDON, 16. rujna 2005. (Hina) - Hollywoodska zvijezda Gwyneth Paltrow izjavila je da nema namjeru napustiti London i vratiti se u SAD "jer je ovo čudno vrijeme da bi se bilo Amerikanac".

Paltrow je listu Toronto Globe and Mail rekla da se smatra više Europljankom. "Uvijek me privlačila Europa. Amerika je tako mlada zemlja, sklona pubertetskom razmetanju", rekla je glumica.

"Osjećam, međutim, da imam više europski senzibilitet, veće poštovanje za multikulturalnu prirodu planeta. A sada je čudno vrijeme da bi se bilo Amerikanac. Osjećam da smo stvarno u nevolji. Upravo sam dobila bebu i pomislila 'Ne želim da živi ondje'. Bushove politike proratne politike i politike koje su štetne po okoliš su sramota", kaže Gwyneth.

Paltrow, stara 32 godine, početkom godine odlučila je prodati svoj luksuzan stana u New Yorku i većinu vremena provodi u londonu sa suprugom Chrisom Martinom, iz grupe Coldplay, i kćerkom Apple.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙