FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Zatvorski krug" najgledaniji u Velikoj Britaniji

LONDON, 13. rujna 2005. (Hina/Reuters) - "Zatvorski krug", komedija oskupini zatvorenika koji osnuju momčad američkog nogometa koja izazivazatvorske stražare, nagledaniji je film u kinima u Velikoj Britanijiovaj vikend, objavio je u utorak Screen International.
LONDON, 13. rujna 2005. (Hina/Reuters) - "Zatvorski krug", komedija o skupini zatvorenika koji osnuju momčad američkog nogometa koja izaziva zatvorske stražare, nagledaniji je film u kinima u Velikoj Britaniji ovaj vikend, objavio je u utorak Screen International.

Film u kojem glume Adam Sandler, Chris Rock i Burt Reynolds bio je gledaniji ovaj vikend od prošlotjednog "broja jedan" - "The 40 Year Old Virgin" sa Steveom Carellom i Catherine Keener.

Na trećem je mjestu film Wesa Cravena "Noćni let" u kojem glume Rachel McAdams i Cillian Murphy.

Ovaj vikend se u Velikoj Britaniji počeo prikazivati i najnoviji film Rona Howarda "Cindarella Man" s oscarovcima Russellom Croweom i Renee Zellweger o boksaču iz razdoblja depresije Jimu Braddocku koji postane svjetski prvak kada su ga već svi otpisali. Film je došao na četvrto mjesto ljestvice najgledanijih.

Ljetni blockbuster "Charlie i tvornica čokolade" nalazi se na petom mjestu, ispred krimi-drame "Green Street" u kojem glumi Elijah Wood, a priča o studentu s Harvarda koji dolazi u London i ulazi u nasilni svijet nogometnog huliganstva.

Na sedmom je mjestu "Herbie: Punom brzinom", slijede ga "Dukes of Hazzard", drama "Crash" i The Man".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙