FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brazilska bakica razbila lanac trgovine drogom

RIO DE JANEIRO, 25. kolovoza 2005. (Hina/AP) - OsamdesetgodišnjaBrazilka dvije je godine iz svog stana nedaleko od čuvene plažeCopacabane u Rio de Janeiru snimala raspačivače droge, te predala 22filma policiji koja je na temelju snimki pokrenula veliku akcijurazbijanja lanca trgovine drogom.
RIO DE JANEIRO, 25. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Osamdesetgodišnja Brazilka dvije je godine iz svog stana nedaleko od čuvene plaže Copacabane u Rio de Janeiru snimala raspačivače droge, te predala 22 filma policiji koja je na temelju snimki pokrenula veliku akciju razbijanja lanca trgovine drogom.

Policija je uhitila 15 osumnjičenih dilera, uključujući i dvojicu policijskih časnika, te još uvijek traži ostale osobe identificirane na filmovima, potvrdila je policijska glasnogovornica Marcela Lobo.

Bakica se nalazi pod policijskom zaštitom, dodala je Lobo.

Filmovi, u trajanju od ukupno 33 sata, prikazuju trgovce drogom naoružane ponekad i automatskim oružjem kako izvikuju cijene droge kao na tržnici, te ljude svih dobi, uključujući navodno i djecu od desetak godina, kako kupuju i isprobavaju kokain.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙