FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Još jedno samoubojstvo u Krapinsko-zagorskoj županiji

BUDINŠČINA, 16. rujna 2005. (Hina) - Četrdesetsedmogodišnja Marica B.iz budinščinskog naselja Gornjeg Kraljevca sinoć se oko 20,15 satibacila pod putnički vlak koji je prometovao iz Zagreba premaVaraždinu, te je ona postala 36 osoba koja je ove godine počinilasamoubojstvo u Zagorsko-krapinskoj županiji.
BUDINŠČINA, 16. rujna 2005. (Hina) - Četrdesetsedmogodišnja Marica B. iz budinščinskog naselja Gornjeg Kraljevca sinoć se oko 20,15 sati bacila pod putnički vlak koji je prometovao iz Zagreba prema Varaždinu, te je ona postala 36 osoba koja je ove godine počinila samoubojstvo u Zagorsko-krapinskoj županiji.

Kako je izjavio voditelj Ureda načelnika PU krapinsko-zagorske Miljenko Fruk, Zagorje je po broju samoubojstava u samom vrhu u Hrvatskoj. Po broju samoubojstava ispred Krapinsko-zagorske županije, u kojoj su se lani ubile 42 osobe, osim Zagreba samo su daleko mnogoljudnije Primorsko-goranska, Osječko-baranjska i Splitsko-dalmatinska županija, u kojima je bilo tek nekoliko samoubojstava više.

U Zagorju se muškarci 3,4 puta češće ubijaju od žene, kazao je Fruk, a najčešći uzroci su bolest i alkoholizam. U tom se kraju, rekao je, do sada već ubilo 36 osoba, pa bi ovogodišnja crna statistika, nastavi li se ovakav trend, mogla još više zabrinjavati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙