FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Krnjak: Unajmio imanje radi uzgoja marihuane

KRNJAK, 2. rujna 2005. (Hina) - Na imanju u Budačkoj Rijeci policija jedanas pronašla nasad s oko tristo sadnica indijske konoplje, a u kućina istom imanju gotovo dva kilograma eksploziva trotil, vreću sasušenebiljne tvari, najvjerojatnije marihuane, te antikvitetno oruđe ioružje, izvijestio je na mjestu događaja glasnogovornik PU karlovačkeTomislav Kotić.
KRNJAK, 2. rujna 2005. (Hina) - Na imanju u Budačkoj Rijeci policija je danas pronašla nasad s oko tristo sadnica indijske konoplje, a u kući na istom imanju gotovo dva kilograma eksploziva trotil, vreću sasušene biljne tvari, najvjerojatnije marihuane, te antikvitetno oruđe i oružje, izvijestio je na mjestu događaja glasnogovornik PU karlovačke Tomislav Kotić.

Kriminalističkom obradom policija je utvrdila da je imanje u Budačkoj Rijeci u općini Krnjak unajmio 34-godišnji S. R. Stabljike indijske konoplje danas su i posjećene, a vrhovi poslani na vještačenje. O rezultatu vještačenja, kao i drugim provedenim istražnim radnjama, te o vrsti i broju kaznenih djela koja su otkrivena na tom imanju, mediji će biti redovito izvještavani, rekao je Kotić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙