FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: priveden uzgajivač marihuane

KARLOVAC, 3. rujna 2005. (Hina) - Tridesetčetverogodišnji S.R. izKarlovca kojeg je jučer policija uhitila zbog sumnje da je naunajmljenom imanju u Budačkoj Rijeci kod Krnjaka uzgajao indijskukonoplju, priveden je danas istražnom sucu Županijskog suda uKarlovcu, koji mu je odredio 48-satno zadržavanje u pritvoru.
KARLOVAC, 3. rujna 2005. (Hina) - Tridesetčetverogodišnji S.R. iz Karlovca kojeg je jučer policija uhitila zbog sumnje da je na unajmljenom imanju u Budačkoj Rijeci kod Krnjaka uzgajao indijsku konoplju, priveden je danas istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu, koji mu je odredio 48-satno zadržavanje u pritvoru.

Po riječima istražnog suca Ivana Perkovića S.R. je pri saslušanju izjavio da se liječio od PTSP-a, a predočio je i medicinsku dokumentaciju iz koje se vidi da se liječio na Odjelu psihijatrije Opće bolnice u Karlovcu.

S.R. je sucu Perkoviću rekao da se zbog strahota proživjelih na ratištima 2004. godine odao uživanju marihuane, te da se na uzgoj odlučio zbog vlastitih potreba.

Također je kazao da mu je ukinuta invalidnina i da nije zaposlen.

Karlovačka policija danas je priopćila kako je očevidom utvrđena osnovana sumnja da je tijekom svibnja S.R. zasadio 217 sadnica i uzgajao ih. Osim toga, u pretrazi njegovog stana pronađeno je tri kilograma suhe marihuane, čiju tržišnu vrijednost policija procjenjuje na oko 50.000 kuna. Pronađeno je i 1,8 kilograma eksploziva trotila, pet metara sporogorućeg štapina, pet detonirajućih kapisla, osam raznih noževa, 89 komada streljiva različitog kalibra, jedna ručna bomba, te antikvitetno oruđe i oružje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙