FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svakom zagrebačkom osnovnoškolcu komplet bilježnica na dar

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - U humanitarno-edukativnoj akcijiPlavog radija više od 65 tisuća zagrebačkih osnovnoškolaca dobit će,početkom ove školske godine, besplatne komplete bilježnica, opremom idizajnom prilagođene njihovom uzrastu.
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - U humanitarno-edukativnoj akciji Plavog radija više od 65 tisuća zagrebačkih osnovnoškolaca dobit će, početkom ove školske godine, besplatne komplete bilježnica, opremom i dizajnom prilagođene njihovom uzrastu.

Ukupno će biti darovano 540 tisuća bilježnica, a kako su priopćili organizatori, broj bilježnica po razredima i predmetima detaljno je proračunat na temelju podataka dobivenih od institucija nadležnih za obrazovanje.

Na unutarnjim stranicama bilježnica od petog do osmog razreda, otisnut je osnovnoškolcima prilagođen materijal o štetnosti zloporabe opojnih droga, prevenciji ovisnosti, te potrebi zdravog života.

Projekt vrijedan 800 tisuća kuna ima uporište u strategiji "Akcijskog plana suzbijanja opojnih droga" i "Programu promicanja zdravlja u Gradu Zagrebu".

U realizaciji projekta surađivalo se sa Narodnim novinama i Gradskim uredom za zdravstvo, rad i socijalnu skrb, a projekt je podržao i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lazanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙