FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: Ispravak vijesti HNA6138 "Metalnom kantom ..."

ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Molimo korisnike da unesu ispravak uvijest HNA6138 "Metalnom kantom i vilama skoro ubio suprugu" u trećojrečenici trećeg odlomka koja počinje riječima: "Kada je teško ...."
ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Molimo korisnike da unesu ispravak u vijest HNA6138 "Metalnom kantom i vilama skoro ubio suprugu" u trećoj rečenici trećeg odlomka koja počinje riječima: "Kada je teško ...."

Ispravno ta rečenica glasi: "Kada je teško ozlijeđena žena pala na tlo nemilosrdni suprug uzeo je vile i zabio joj ih u NADKOLJENICU lijeve noge".

Ispravljenu vijest ponavljamo u cijelosti:

ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Pijani 68-godišnjak uhićen je sinoć nakon što je "iz čista mira" četiri godine mlađu suprugu u štali izudarao metalnom kantom i ubo vilama u nogu, izvijestila je zagrebačka policija.

Pomahnitali suprug iz zaselka Hudovo u Rakovcu uhićen je i odveden na kriminalističku obradu, a sumnjiči ga se za pokušaj ubojstva.

U policiji kažu da je 68-godišnjak ušao u štalu kraj svoje obiteljske kuće i bez ikakvog povoda napao suprugu dok je hranila svinje. Pijani muškarac zgrabio je metalnu kantu i suprugu više puta udario u glavu. Kada je teško ozlijeđena žena pala na tlo nemilosrdni suprug uzeo je vile i zabio joj ih u nadkoljenicu lijeve noge.

Žena je u teškom stanju prevezena u bolnicu Dubrava, dok joj je suprug odveden u policiju i zadržan na kriminalističkoj obradi.

U policiji kažu da do sada nikada nisu morali intervenirati kod supružnika iz Hudova zbog obiteljskog nasilja te da osumnjičeni do sada nije bio kažnjavan i prijavljivan zbog nasilja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙