FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - Izbornik selekcije Hrvatske nogometne lige Tomislav Ivić objavio je danas početni sastav momčadi koja će se sutra u revijalnoj utakmici suprostaviti četverostrukim prvacima Europe minhenskom Bayernu. U početnoj postavi selekcije HNL-a, koja će nastupiti pod nazivom T-Com Croatia Team, nalazi se čak devet igrača Dinama. U momčadi nema hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara, koji je otkazao nastup zbog ozljede, priopćio je pokrovitelj susreta T-HT. Već ranije iz istih razloga nastup su otkazali Kranjčarovi suigrači iz Hajduka Grgurović, Bartulović i Blatnjak. Sutrašnja utakmica igra se na Maksimirskom stadionu, a počinje u 18.45 sati. Prihod od prodanih ulaznica ide u humanitarne svrhe.

U početnom sastavu momčadi HNL-a su: Ivan Turina (Dinamo) - Dino Drpić (Dinamo), Boštjan Cesar (Dinamo), Vedran Ćorluka (Dinamo) - Zoran Mamić (Dinamo), Mario Čutura (Zagreb), Dumitru Mitu (Dinamo), Luka Modrić (Dinamo), Srebrenko Posavec (Varteks) - Ivan Bošnjak (Dinamo), Eduardo Da Silva (Dinamo).

WEINHEIM - Nijemac Jan Ullrich (T-Mobile) pobjednik je osme etape biciklističke utrke "Kroz Njemačku" vožene na kronometar od Ludwigshafena do Weinheima u dužini od 31.1 kilometra. Ullrich je ostvario vrijeme od 36:56 minuta, drugoplasirani Amerikanac Bobby Julich (CSC) zaostao je 11 sekundi, dok je treće mjesto zauzeo još jedan Amerikanac Levi Leipheimer (Gerolsteiner) sa 54 sekunde slabijim vremenom od Ullricha. I treće mjesto u osmoj etapi bilo je dovoljno Leipheimeru da zadrži ukupno vodstvo, dan prije kraja utrke ima 31 sekundu prednosti ispred drugog Ullricha, dok je treći Austrijanac Georg Totschnig (Gerolsteiner) sa 1:23 minute zaostatka. Hrvatski vozač Vladimir Miholjević u osmoj je etapi zauzeo 91. mjesto sa 5:26 minuta zaostatka za Ullrichom, te je ukupno 49. sa 37:50 minuta iza Leipheimera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙