FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

CINCINNATI - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić izgubio je dvoboj 1. kola 2.45 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Cincinnatiju, bolji od njega je nakon gotovo tri sata igre bio Francuz Fabrice Santoro sa 6-7 (4), 7-6(7), 7-5.

IZMIR - Hrvatski gimnastičar Robert Seligman ostvario je još jedan veliki uspjeh, na Univerzijadi u turskom Izmiru osvojio je zlatnu medalju u vježbi na konju s hvataljkama. Seligman je i u Tunisu potvrdio da se u vježbi na konju s hvataljkama nalazi u samom svjetskom vrhu, ranije ove godine je pobijedio na ovoj spravi i na jednom natjecanju Svjetskog kupa.

PLAUEN - Nizozemac Bram Tankink (Quick Step) pobjednik je prve etape biciklističke utrke "Kroz Njemačku" koja se boduje za "ProTour" vožene od Altenburga do Plauena u dužini od 164.2 kilometra. Tankink je ciljem prošao u vremenu od 4:00:25 sati, drugo mjesto zauzeo je Španjolac Juan Jose Cobo (Saunier Duval) sa 48 sekundi zaostatka, a treće Austrijanac Bernhard Eisel (FDJ) sa 51 sekundom iza Tankinka. Hrvatski vozač Vladimir Miholjević (Liquigas-Bianchi) ciljem je prošao kao 47. u velikoj skupini vozača koji su za pobjednikom zaostali 3:07 minuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙