FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 17. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 17. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

SPLIT - Na 11. sjednici Skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora održanoj u srijedu u Splitu proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević jednoglasno je izabran za dopredsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora. Temeljem novog Statuta HOO ima četiri dopredsjednika, a Goran Ivanišević ujedno je izabran i za predsjednika Odbora za lokalni šport.

BUDIMPEŠTA - Suparnik Hrvatske u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo, reprezentacija Mađarske izgubila je u prijateljskom dvoboju na svom terenu u Budimpešti od Argentine sa 1-2. Gosti su poveli preko Maxija Rodrigueza (17), izjednačio je Sandor Thorgelle (29), a pobjedu Argentini osigurao je Gabriel Heinze (62).

KUFSTEIN - Talijan Daniele Bennati (Lampre-Caffita) pobjednik je treće etape biciklističke utrke "Kroz Njemačku" koja se boduje za "ProTour" vožene od Bodenmais u Njemačkoj do Kufsteinu Austriji u dužini od 227 kilometara. Bennati je slavio u vremenu od 5:12:04 sati, a u završnom sprintu je bio brži od sunarodnjaka Filippa Pozzata (Quick Step) i Nijemca Sebastiana Siedlera (Wiesenhof). U ukupnom redoslijedu i dalje vodi Nizozemac Bram Tankink (Quick Step) sa sedam sekundi prednosti ispred drugog Pozzata i 17 ispred treće Nijemca Joerga jakschea (Liberty Seguros).

Hrvatski vozač Vladimir Miholjević (Liquigas-Bianchi) u trećoj je etapi zauzeo 38. mjesto prošavši ciljem u vremenu pobjednika, te je u ukupnom redoslijedu također 38. sa 1:48 minuta iza Tankinka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙