FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Australiji zamijenili konjske identitete

SYDNEY, 14. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nakon zamjene konjskogaidentiteta jedno od najboljih svjetskih grla zabunom je umjesto uAustraliju na rasplod poslano iz Britanije u Ukrajinu, a u Australijije završio mnogo manje slavan konj.
SYDNEY, 14. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nakon zamjene konjskoga identiteta jedno od najboljih svjetskih grla zabunom je umjesto u Australiju na rasplod poslano iz Britanije u Ukrajinu, a u Australiji je završio mnogo manje slavan konj.

Zamjena čistokrvnih konja trajala je šest mjeseci i nepoznati je konj zabilježio prijava za nadolazeću sezonu parenja u vrijednosti od 320 tisuća australskih dolara, što je oko 250 tisuća američkih dolara.

Dubai Excellence, polubrata svjetskoga šampiona Dubai Millenniuma, kupio je predsjednik konjičkoga kluba iz Zapadne Australije Ted van Heemst. Svoga je novoga konja preuzeo u veljači ove godine, a tek je u kolovozu shvatio da zapravo ima irskoga konja Samooda.

"Bila je to prava zbrka", rekao je Heemst za Reuters. "Predan je pogrešan konj. Transportna tvrtka nije se potrudila provjeriti".

Pogreška je otkrivena samo nekoliko dana prije rasplodne sezone koja u Australiji počinje u rujnu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙