FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nakon nesreće Madonna pozvala spiritualnog savjetnika

LONDON, 21. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Američka pjevačica i glumicaMadonna (47) potražila je spiritualnu pomoć nakon što je na jahanjudoživjela nesreću i prilikom pada s konja slomila više kostiju.
LONDON, 21. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Američka pjevačica i glumica Madonna (47) potražila je spiritualnu pomoć nakon što je na jahanju doživjela nesreću i prilikom pada s konja slomila više kostiju.

Za samo 24 sata Madonna je sudjelovala u tri zajedničke molitve u londonskom centru kabbale, među kojima i ponoćnom okupljanju, objavio je list "News of the World" u nedjelju. Madonna se prije nekoliko godina preobratila na kabbalizam, religiozni pravac izveden iz judaizma, koji se pretvorio u pomodnu vjeru među svjetskom prominencijom. Prema informacijama lista, Madonna je poslala zrakoplov po svog spiritualnog savjetnika u Los Angeles, rabina Micheala Berga, kako bi joj pomogao u zdravstvnoj krizi.

List citira izvor iz bliske okoline pop-zvijezde koji kaže: "Madonna se hrabro drži pred svijetom, ali istina je da ima prilično jake bolove. Oduvijek je u cijelosti kontrolirala sve aspekte svog života. Ali ta nesreća na njen 47. rođendan joj je odjednom pokazala da je i ona smrtna."

Prilikom pada s konja neiskusna jahačica Madonna slomila je ruku, ključnu kost i tri rebra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙