FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sinj: u nazočnosti zaštitara srušeni preostali objekti na prostoru "Junaka"

SINJ, 12. rujna 2005. (Hina) - U nazočnosti 30-ak zaštitara danas susrušeni preostali objekti na bivšem igralištu Nogometnog kluba "Junak"koje je od grada kupila njemačka tvrtka Kaufland za gradnju robne kućeu Sinju.
SINJ, 12. rujna 2005. (Hina) - U nazočnosti 30-ak zaštitara danas su srušeni preostali objekti na bivšem igralištu Nogometnog kluba "Junak" koje je od grada kupila njemačka tvrtka Kaufland za gradnju robne kuće u Sinju.

Dogradonačelnik Sinja Snježan Šentija na konferenciji za novinare rekao je da su zaštitari pozvani jer jedan od zakupaca prostora, gdje je bio kafić, nije htio napustiti taj objekat iako mu je ugovor istekao pa su radovi prekinuti na nekoliko dana.

Tvrtka Kaufland, koju u Hrvatskoj zastupa AUCOM iz Samobora, zaprijetila je raskidom ugovora s gradom o kupnji igrališta i pripadajućih objekata ako se do danas ne oslobodi prostor od osoba i stvari i omogući nastavak radova. Time bi grad izgubio 23 milijuna kuna, koliko je igralište plaćeno i to uvećano za kamate, nastale troškove i izgubljenu zaradu, kazao je Šentija.

"Suočeni s klasičnom ucjenom korisnika prostora za kafić i posljedicama odustajanja kupca, Gradsko poglavarstvo odlučilo je da se uz pomoć zaštitara ta gradska imovina oslobodi od stvari i osoba što je danas prijepodne i učinjeno", rekao je dogradonačelnik Šentija.

Tako će robna kuća na bivšem "Junakovu" igralištu biti dovršena do proljeća iduće godine i u njoj će naći zaposlenje 60 osoba, naveo je Kristijan Jurić, predstavnik AUCOM-a, koji je također bio nazočan konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙