FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 11. rujna 2005. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30sati.
ZAGREB, 11. rujna 2005. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - Očevidom je utvrđeno da su jučerašnji požar u poslovnoj zgradi tvrtke Trius u Jankomiru, u kojoj je bilo uskladišteno i oko 100 tona motornog ulja, izazvala dvojica radnika koji su zavarivali metalne pregrade u skladištu s madracima, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji koja je dvojicu radnika privela. Prema policijskom izviješću, dok su dvojica radnika (58 i 70 godina) zavarivala pregrade, oko 13 sati, užareni materijal je pao na jedan od uskladištenih madraca i zapalio ga. Nakon neuspješnog pokušaja da sami ugase vatru, radnici su pozvali vatrogasce. Pri gašenju požara lakše su ozlijeđena dvojica vatrogasaca (41 i 34 godine), no zbog opeklina po licu i gutanja dima 41-godišnjak je zadržan na liječenju u Klinici za traumatologiju.

ZAGREB - Jedna žena je poginula, a njezino dvoje djece je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se jutros oko 3 sata dogodila na staroj zagorskoj magistrali između mjesta Pojatno i Zaprešića, izvijestila je danas zagrebačka policija. Vozačica Honde civic bez registracijskih oznaka Vlasta Volf (41) izgubila je nadzor nad vozilom zbog neprilagođene brzine i magle te se sudarila s osobnim automobilom VW passat zagrebačkih registracija koji je vozio 45-godišnji muškarac. Vozačica Honde na mjestu je poginula. Vozač passata i dvije putnice u tom automobilu prevezeni su na u Opću bolnicu Sveti Duh.

ŠIBENIK - Autobus s 19 poljskih turista, dva vozača i dva turistička vodiča prevrnuo se jutros oko 5 sati na državnoj cesti D1 kod mjesta Bulina Strana u blizini Knina, a 12 putnika zatražilo je liječnićku pomoć u kninskoj Općoj bolnici, doznaje se u PU šibensko-kninskoj. Uzrok prevrtanja autobusa poljskih nacionalnih oznaka nije poznat, a trebao bi biti utvrđen očevidom koji je još uvijek u tijeku, doznaje se od policijske glasnogovornice Rosande Trute. Policija zasad raspolaže podatkom da je autobus vozio turiste iz Poljske prema Dubrovniku, te da su svi putnici poljske nacionalnosti. Policija za sada nije objavila podatke o težini ozljeda putnika koji su prevezeni u kninsku bolnicu.

ZAGREB - Zagrebačka policija spremna je za večerašnju nogometnu utakmicu između Dinama i Hajduka, a oko tisuću policajaca osiguravati će ne samo stadion u Maksimiru, već i gradske ulice i trgove, te javni prijevoz - doznaje se u Operativno-komunikacijskom centru zagrebačke policije. Policija večerašnji derbi ocjenjuje utakmicom visokog rizika i stoga je angažirala dovoljan broj svojih djelatnika koji će jamčiti sigurnost građana, kazao je dežurni voditelj OKC-a zagrebačke policije Zdravko Svirčić. Iz policije upozoravaju da će sve izgrednike koji će narušavati javni red i mir odmah privesti u policijske postaje, a potom i prekršajnom sucu. Očekuje se dolazak 38 tisuća gledatelja, a uz tisuću policajaca raspoređenih po gradu oko i na stadionu biti će angažirano i više od 300 redara.

ZAGREB - U parku u Sigetu sinoć oko ponoći više nepoznatih napadača brutalno je pretuklo i opljačkalo 23-godišnju djevojku, izvijestila je danas zagrebačka policija koja traga za napadačima. Nasilnici su djevojci koja je sjedila na klupi u parku prišli oko 23,45 sati i zatražili je mobitel kako bi nekoga nazvali. Kada im je djevojka rekla da nema mobitel nasilnici su je napali i izudarali po glavi i tijelu, nakon čega su joj uzeli ruksak u kojemu je bio novčanik s dokumentima i novcem, te mobitel. Djevojka je s teškim ozljedama prevezena u KB Dubrava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙