FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kod Knina se prevrnuo autobus s poljskim turistima; 12 ozlijeđenih

ŠIBENIK, 11. rujna 2005. (Hina) - Autobus s 19 poljskih turista, dvavozača i dva turistička vodiča prevrnuo se jutros oko 5 sati nadržavnoj cesti D1 kod mjesta Bulina Strana u blizini Knina, a 12putnika zatražilo je liječnićku pomoć u kninskoj Općoj bolnici,doznaje se u PU šibensko-kninskoj.
ŠIBENIK, 11. rujna 2005. (Hina) - Autobus s 19 poljskih turista, dva vozača i dva turistička vodiča prevrnuo se jutros oko 5 sati na državnoj cesti D1 kod mjesta Bulina Strana u blizini Knina, a 12 putnika zatražilo je liječnićku pomoć u kninskoj Općoj bolnici, doznaje se u PU šibensko-kninskoj.

Uzrok prevrtanja autobusa poljskih nacionalnih oznaka nije poznat, a trebao bi biti utvrđen očevidom koji je još uvijek u tijeku, doznaje se od policijske glasnogovornice Rosande Trute.

Policija zasad raspolaže podatkom da je autobus vozio turiste iz Poljske prema Dubrovniku, te da su svi putnici poljske nacionalnosti.

Policija za sada nije objavila podatke o težini ozljeda putnika koji su prevezeni u kninsku bolnicu.

Zbog nesreće na tom dijelu državne ceste D1 promet je i dalje prekinut, a prometna policija regulira obilazak lokalnim cestama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙