FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Županja: Dva puta napadnuti autobusi s navijačima "Crvene zvezde"

ŽUPANJA, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Na autocesti Zagreb-Lipovac noćassu kamenjem dva puta napadnuti autobusi s navijačima beogradske"Crvene zvezde" i u napadima nije nitko ozlijeđen.
ŽUPANJA, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Na autocesti Zagreb-Lipovac noćas su kamenjem dva puta napadnuti autobusi s navijačima beogradske "Crvene zvezde" i u napadima nije nitko ozlijeđen.

Dvadesetak minuta iza ponoći autobuse s Zvezdinim navijačima, koji su se uz policijsku pratnju vraćali s utakmice iz Zaprešića, napale su nepoznate osobe kamenjem i drugim predmetima u blizini motela Rastovica, potvrdio je Tomislav Iljić, načelnik Operativno-komunikacijskog centra PU Vukovarsko-srijemske. Nakon pet minuta, neposredno prije naplatnih kućica na auto-cesti kod Županje, nepoznate su osobe ponovno kamenjem napale autobuse koji se ni tada nisu zaustavljali.

Na graničnom prijelazu Bajakovu policija je obavila očevid i poduzela mjere kako bi pronašla napadače. Nakon izdane potvrde o oštećenju, autobusi sa Zvezdinim navijačima nastavili su put prema Beograda. Očevidom je utvrđeno da je došlo do oštećenja četiriju autobusa, a materijalna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća kuna.

Po Iljićevim riječima djelatnici policije, u neposrednoj blizini graničnog prijelaza, zatekli su noćas šestoricu mladih osoba, hrvatskih državljana, od 23 do 35 godina iz Županje, koje su osumnjičili da su sudjelovali u napadu. Kako je dodao privedeni su u Policijsku postaju u Županju i podvrgnuti ispitivanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙