FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski državljanin poginuo u prometnoj nesreći u Njemačkoj

ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Jedan je hrvatski državljaninpoginuo a jedan je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se unedjelju dogodila u Njemačkoj u blizini mjesta Guestrow, saznaje se izMinistarstva vanjskih poslova i europskih integracija.
ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Jedan je hrvatski državljanin poginuo a jedan je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila u Njemačkoj u blizini mjesta Guestrow, saznaje se iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.

Vozač bosansko-hercegovačkog autobusa iz zasada nepoznatih razloga naletio je u nedjelju rano poslijepodne na teretno vozilo austrijskih registracijskih oznaka na autocesti A19, u blizini mjesta Guestrow, u pravcu Rostocka, saznaje Hina iz MVPEI-a.

Suvozač autobusa, hrvatski državljanin, preminuo je na mjestu nesreće a vozač, također hrvatski državljanin, teško je ozlijeđen i prebačen u bolnicu.

Prema podacima njemačke policije, u nesreći su teže ozlijeđene tri osobe, čije državljanstvo zasada nije poznato, dok su 34 osobe zadobile lakše ozljede.

Prema podacima njemačke novinske agencije dpa, autobus je vozio na liniji BiH-Norveška.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙