FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: Slovenske ribarice u hrvatskom moru

SAVUDRIJA, 9. rujna 2005. (Hina) - Slovenske ribarske lebdeće koće"Riba 1" i "Riba 2" jučer su ribarile hrvatskim teritorijalnim vodamau Savudrijskoj vali, potvrdio je danas glasnogovornik istarskePolicijske uprave Robert Pavleković pošto su savudrijski ribariizvijestili novinare da su te slovenske ribarice i danas ribarile uhrvatskom moru.
SAVUDRIJA, 9. rujna 2005. (Hina) - Slovenske ribarske lebdeće koće "Riba 1" i "Riba 2" jučer su ribarile hrvatskim teritorijalnim vodama u Savudrijskoj vali, potvrdio je danas glasnogovornik istarske Policijske uprave Robert Pavleković pošto su savudrijski ribari izvijestili novinare da su te slovenske ribarice i danas ribarile u hrvatskom moru.

Glasnogovornik istarske policije kazao je da o današnjem navodnom izgredu u Savudrijskoj vali nema nikakvih obavijesti, a da je za jučerašnji policija doznala kad su joj to dojavili obalni promatrači Hrvatske ratne mornarice.

Policiji je, kako je rekao, dojavljeno da su slovenske koće na 0,4 nautičke milje južnije od crte razgraničenja unutar hrvatskog mora u Savudrijskoj vali primijećene dok su se vraćale u slovenske vode nakon obavljena ribolova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙