FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka delegacija iz Bavarske posjetila Karlovcu

KARLOVAC, 9. rujna 2005. (Hina) - Župan Karlovačke županije IvicaHorvat i gradonačelnik Karlovca Miro Škrgatić ugostili su danasnjemačku delegaciju iz Bavarske u kojoj su bili ministar bavarskevlade Christian Knauer, direktor Uprave grada Muenchena Horst Reif ipredstavnik Zaklade "Hanns Seidel" barun von Solemacher.
KARLOVAC, 9. rujna 2005. (Hina) - Župan Karlovačke županije Ivica Horvat i gradonačelnik Karlovca Miro Škrgatić ugostili su danas njemačku delegaciju iz Bavarske u kojoj su bili ministar bavarske vlade Christian Knauer, direktor Uprave grada Muenchena Horst Reif i predstavnik Zaklade "Hanns Seidel" barun von Solemacher.

Župan i gradonačelnik prihvatili su poziv da 23. rujna dođu u Muenchen, a predstavnik Zaklade za Mađarsku, Hrvatsku i Slovačku barun von Solemacher rekao je da će tada čelnici Karlovca utanačiti s bavarskim gospodarstvenicima zainteresiranim za ulaganja u Hrvatsku termin posjete Karlovcu i Karlovačkoj budućoj poslovnoj zoni Logorište na sto hektara površine.

Naglasio je također kako se "podrazumijeva" da će do ulaganja doći samo uz tri preduvjeta - da je industrijska zona potpuno komunalno opremljena i da ima vlastiti prilaz autocesti te jamstvo pravne sigurnosti.

Ministar Knauer najavio je da će se založiti da budući susreti budu ne samo protokolarni i prijateljski nego i radni u koje bi bili uključeni i predstavnici gospodarskih komora i generalnih konzulata dviju država i njenih regija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙