FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu 7. rujna

ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 7. rujna.
ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 7. rujna.

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća (Vlada, Trg Sv. Marka 2 u 15 sati, a izjave za medije predviđene su u 16 sati).

ZAGREB - Svečanost obilježavanja 15. godišnjice osnutka Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ), prve oružane postrojbe Republike Hrvatske koja je dala nemjerljiv doprinos Domovinskom ratu. Nazočnima će se obratiti ravnatelj policije Ivica Franić i zapovjednik ATJ Lučko Alen Klabot (Lučko, Jadranska avenija 10 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare nevladine udruge Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u povodu raspisivanja natječaja za institucionalnu potporu, za razvoj i stabilizaciju organizacije (PP-6), a govorit će upraviteljica Nacionalne zaklade, Cvjetana Plavša Matić (prostorije Nacionalne zaklade, Kušlanova 27 u 11 sati).

VUKOVAR - U vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo Naselje obavit će se primopredaja 77 novoobnovljenih stanova za ratne stradalnike (Ulica Hrvatskog zrakoplovstva br. 5, 7 i 9 u 10 sati).

VODNJAN - U mjestu Majmajola bit će svečano blagoslovljena nova karitativna ustanova, dom za zlostavljanu djecu "Kuća milosrđa". Obred blagoslova predvodit će porečko-pulski biskup mons. Ivan Milovan ( u 11 sati).

ZAGREB - Otvorenje skupne izložbe "Erotika ili utopija". Autorica koncepcije, selektorica i autorica teksta predgovora u katalogu je povjesničarka umjetnosti i likovna kritičarka Višnja Slavica Gabout koja je i autorica prostorno-likovnog postava izložbe (Galerija ULUPUH , Tkalčićeva 14 u 19 sati).

Dežurni urednici na desku:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Serđo Obratov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙