FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bez posla zbog Katrine ostalo 10.000 osoba, brojka će porasti

WASHINGTON, 8. rujna 2005. (Hina/AFP) - Uragan Katrina bez posla je najugu SAD-a ostavio oko 10.000 osoba, izvijestilo je u četvrtakameričko ministarstvo rada čiji zaposlenici predviđaju da će se tabrojka povećati.
WASHINGTON, 8. rujna 2005. (Hina/AFP) - Uragan Katrina bez posla je na jugu SAD-a ostavio oko 10.000 osoba, izvijestilo je u četvrtak američko ministarstvo rada čiji zaposlenici predviđaju da će se ta brojka povećati.

Do 3. rujna prijavu o gubitku posla zbog uragana Katrine podnijelo je oko 10.000 osoba, izvijestio je glasnogovornik ministarstva, dodavši kako bi već idući tjedan taj broj mogao porasti, budući se velik broj ugroženih stanovnika još nije uspio prijaviti, a i uredi za zapošljavanje u državama Louisiani, Mississippiju i Alabami morali su zatvoriti svoja vrata zbog prirodne katastrofe.

Najčešće se osobe koje su preživjele prirodnu katastrofu izgubivši pritom i zaposlenje zavodima za zapošljavanje javljaju nakon dva do tri tjedna jer se najprije moraju pobrinuti za svoje primarne potrebe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙