FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Generalturist i Kompas objavili kataloge za zimu 05/06

ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačke putničke agencijeGeneralturist i Kompas ovih su dana, ranije nego prijašnjih godina,objavile zimske kataloge za predstojeću zimsko-skijašku sezonu 05/06,u kojima se osim skijaških aranžmana u 10-ak zemalja putnicima nude irazni drugi programi poput onih za Božić i Novu godinu.
ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačke putničke agencije Generalturist i Kompas ovih su dana, ranije nego prijašnjih godina, objavile zimske kataloge za predstojeću zimsko-skijašku sezonu 05/06, u kojima se osim skijaških aranžmana u 10-ak zemalja putnicima nude i razni drugi programi poput onih za Božić i Novu godinu.

Već u prvim danima prodaje ti su programi, kako napominju iz obje agencije, izazvali veliko zanimanje domaćih putnika, pa stoga očekuju da će ove zimske sezone imati i do 15 posto veću prodaju nego lanjske sezone.

Generalturistov katalog Skijanje 2005/06 nudi skijanje i zimski odmor u osam zemalja, na 80 skijališta i smještaj u više od 450 hotela i apartmana.

Cijene aranžmana u Italiji, Austriji i Sloveniji u odnosu na lanjske su, kaže product menagerica u toj agenciji Tatjana Borovina, porasle za oko 5 posto, dok su primjerice u Slovačkoj išle gore znatno više zbog ulaska te zemlje u EU.

Novost ove godine u njihovoj ponudi je proširenje ski ponude u Bosni i Hercegovini, gdje se osim Jahorine nude skijališta na Kupresu i Vlašiću, s cijenama sedam polupansiona i do tisuću kuna nižim nego su u najtraženijim centrima Italije i Austrije.

Lanjske sezone je s tom agencijom na skijanje putovalo oko 10 tisuća hrvatskih građana, a ove sezone ih očekuju 15 posto više.

Kompas pak u svom katalogu Zima 05/06 nudi ski aranžmane u 10 zemlja, a pored već tradicionalnih Austrije, Slovenije, Italije, Francuske i Hrvatske tu je i skijanje u Njemačkoj, Švicarskoj, Slovačkoj, BiH te ponovno na sjevernoameričkom kontinentu - u američkom Vailu i Aspenu.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙