FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šuker: Nisu točne tvrdnje Sindikata državnih službenika o organizaciji sportskih igara

ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Ministar financija Ivan Šuker odbacioje kao neistinite današnje tvrdnje i optužbe Sindikata državnihslužbenika i namještenika da ministar financija i ravnatelj Porezneuprave Ivica Mladineo favoriziraju Sindikat Porezne uprave na uštrbSindikata državnih službenika u vezi s organizacijom ovogodišnjihsportskih igara djelatnika Porezne uprave
ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Ministar financija Ivan Šuker odbacio je kao neistinite današnje tvrdnje i optužbe Sindikata državnih službenika i namještenika da ministar financija i ravnatelj Porezne uprave Ivica Mladineo favoriziraju Sindikat Porezne uprave na uštrb Sindikata državnih službenika u vezi s organizacijom ovogodišnjih sportskih igara djelatnika Porezne uprave

"Ovime odbacujemo optužbe Sindikata državnih službenika i namještenika izrečene na račun ministra financija Ivana Šukera i ravnatelja Porezne uprave Ivice Mladinea, u vezi s favoriziranjem bilo koga u organizaciji ovogodišnjih sportskih igara djelatnika Porezne uprave", ističe se u demantiju.

Sindikat državnih službenika i namještenika je, naime, danas ustvrdio da ministar financija Šuker i ravnatelj Porezne uprave Mladineo favoriziraju Sindikat Porezne uprave jer su organizaciju sportskih igara djelatnika Porezne uprave povjerile Sindikatu Porezne uprave, premda ondje, uz taj, djeluje i Sindikat državnih službenika i namještenika.

U demantiju ministar Šuker navodi kako se tijekom priprema za ovogodišnje sportske igre djelatnika Porezne uprave razgovaralo o tome da se u ovogodišnje igre jednakopravno uključe svi djelatnici Porezne uprave, članovi oba sindikata - Porezne uprave Hrvatske i Sindikata državnih službenika i namještenika, kao i oni koji nisu članovi tih sindikata, odnosno da se navedeni sindikati dogovore o sudjelovanju u igrama.

Ministar financija naglašava da navedeni prijedlog vrijedi i dalje i da su oba sindikata pozvana na suradnju, te ponavlja kako svi djelatnici Porezne uprave mogu ravnopravno sudjelovati na sportskim igrama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙