FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slavonski Brod: napadač nožem teško ranio trgovkinju

SLAVONSKI BROD, 12. kolovoza 2005. (Hina)U širem središu SlavonskogBroda, u blizini Opće bolnice dogodilo se razbojstvo tijekom kojeg jeteško ozlijeđena trgovkinja Dubravka Mijić (40), majka troje djece.
SLAVONSKI BROD, 12. kolovoza 2005. (Hina)U širem središu Slavonskog Broda, u blizini Opće bolnice dogodilo se razbojstvo tijekom kojeg je teško ozlijeđena trgovkinja Dubravka Mijić (40), majka troje djece.

Napad se dogodio oko 11 sati u trgovini-kiosku u Štamparevoj ulici.

Intervencijom susjeda i prolaznika čiju je pažnju privuklo bolno zapomaganje ranjene žene na mjesto napada ubrzo su stigle policija i hitna pomoć. Žena je otpremljena u bolnicu, a prema riječima susjeda nedugo potom uhićen je i muškarac za kojeg se sumnja da je počinio razbojstvo.

Prema neslužbenim podacima radi se o Ž.R. muškarcu starom 36 godina.

Prema riječima dežurnog liječnika dr. Krešimira Raguža, Dubravka Mijić je primljena s ubodnim ranama u trbuh i grudni koš, te s više porezotina na rukama.

Nakon operacije stanje ranjene žene je, kaže liječnik, stabilno.

Nakon dvije i pol godine ovo je drugi napad na istu trgovinu. Tijekom prošlog napada napadač je imao vatreno oružje, ali nije bilo ozlijeđenih.

Dubravka Husić, supruga vlasnika trgovine kaže kako trgovina inače slabo posluje, te procjenjuje da je u vrijeme napada u blagajni moglo biti petstotinjak kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙