FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13,30 sati

ZAGREB, 5. rujna 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30sati:
ZAGREB, 5. rujna 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30 sati:

SARAJEVO/ZAGREB - Jedan uhićeni Sarajlija, dva lakše ozljeđena Zagrepčanina te jedan policajac, kao i tri oštećena vozila zagrebačkih registracijskih oznaka, konačna su bilanca izgreda što su izbili u nedjelju u Sarajevu tijekom prijateljske nogometne utakmice između domaćeg Željezničara i zagrebačkog Dinama. Uoči same utakmice navijači dvije momčadi čak su se družili i proveli neko vrijeme u prijateljskom ozračju, a napetosti su, kako tumači policija, izbile kada su Dinamovi navijači na tribinama zapalili baklje, nakon čega su Željini "Manijaci" uzvratili uvredama da bi potom slijedilo lomljenje stolica i tučnjava. "Samo je oružje falilo", naslov je kojim je sarajevsko "Oslobođenje" propratilo ono što se dogodilo na Grbavici. Ovaj list zaključuje kako nogomet i ozračje viđeno tijekom utakmice između Dinama i Željezničara naprosto treba zabraniti - i to pod hitno.

ZAGREB - Hrvatska muška reprezentacija u hokeju na travi osvojila je prvo mjesto na "Panonia Cupu" koji se održao u Zagrebu. Hrvatski hokejaši su posljednjeg dana natjecanja upisali i treću pobjedu, ovoga puta protiv Slovačke (7:0). U drugom dvoboju Slovenija je pobijedila Mađarsku 7:1. Hrvatska je osvojila prvo mjesto sa devet bodova, druga je Slovenija sa šest, Slovačka na trećem mjestu je osvojila tri boda, dok je Mađarska posljednja bez boda."Panonia Cup" je posljednja provjera naše muške reprezentacije uoči odlaska na Europsko prvenstvo koje se igra u Ukrajini, dok žensku reprezentaciju očekuje EP u Češkoj.

NEW YORK - Važniji rezultati teniskog grand slam turnira US Open:

TENISAČICE, osmina finala -

Marija Šarapova (RUS/1) - Sania Mirza (IND) 6-2, 6-1

Venus Williams (SAD/10) - Serena Williams (SAD/8) 7-6 (5), 6-2

Kim Clijsters (BEL/4) - Maria Vento-Kabchi (VEN) 6-1, 6-0

TENISAČI, 3. kolo -

Lleyton Hewitt (AUS/3) - Taylor Dent (SAD/25) 6-3, 3-6, 6-7 (2), 6-2, 7-5

Roger Federer (Švi/1) - Olivier Rochus (BEL) 6-3, 7-6 (6), 6-2

David Nalbandian (ARG/11) - Fernando Gonzalez (Čile/21) 7-5, 6-3, 6-0

BRASILIJA - U susretu 16. kola južnoameričkih nogometnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo Brazil je u Brasiliji pred 45.000 gledatelja pobijedio Čile 5:0 (4:0). Strijelci za Selecao bili su Juan (11), Robinho (22) i Adriano (27, 29, 90). Ovom pobjedom Brazil je osigurao nastup na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj iduće godine. Do sada su nastup na World Cupu, uz domaćina Njemačku, osigurali i Argentina, Ukrajina, SAD, Japan, Južna Koreja, Iran i Saudijska Arabija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙