FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP odbojka: Hrvatska - Poljska 0:3

RIM/ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - U susretu prvog kola A skupineEuropskog prvenstva odbojkaša, što se od 2. do 11. rujna održava uRimu i Beogradu, hrvatska reprezentacija je izgubila od Poljske 0:3(22:25, 19:25, 21:25).
RIM/ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - U susretu prvog kola A skupine Europskog prvenstva odbojkaša, što se od 2. do 11. rujna održava u Rimu i Beogradu, hrvatska reprezentacija je izgubila od Poljske 0:3 (22:25, 19:25, 21:25).

Hrvatska - Poljska 0:3 (22:25, 19:25, 21:25)

Rim - dvorana Palalottomatica - 2.000 gledatelja.

HRVATSKA: Krnić, Omrčen, Ćošković, Kovačević, Zelić, Zorica, Boriskijević, Sikirić, Nojić, Kvesić, Puljić, Osmokrović. Izbornik: Rade Malević

POLJSKA: Winiarski, TGruszka, Plinski, Murek, Grzyb, Szymanski, Wlazly, Swiderski, Gacek, Golas, Zygaldo, Woicki. Izbornik: Raul Lozano

U svom premijernom nastupu na europskoj smotri hrvatski odbojkaši su upisali poraz od Poljske. Hrvatska vrsta bila je slabija u svim segmentima igre i pobjeda poljske reprezentacije nije dolazila u pitanje. Poljaci su i prije utakmice bili veliki favoriti, što su i opravdali na terenu. Ove sezone igrali su završnicu Svjetske lige i premda zbog ozljede ruke nisu mogli računati na prvog organizatora igre, pod vodstvom španjolskog stručnjaka Raula Lozana gotovo rutinski su odradili posao.

Odabranici izbornika Rade Malevića činili su previše pogrešaka prilikom servisa (16), u tri seta nisu ostvarili niti jedan blok, kontra je išla suviše sporo i većinu napada gradili smo preko Igora Omrčena, kojeg su Poljaci zatvarali s dvojicom ili čak trojicom igrača u bloku. Nisu briljirali niti naši suparnici, no Poljaci su jednostavno manje griješili i to je bio razlog njihove lagane pobjede.

U susretu drugog kola Hrvatsku u nedjelju u 15.30 sati očekuje susret protiv Portugala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙