FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odbojka: Mladost u B skupini Lige prvakinje

BEČ/ZAGREB, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatske prvakinje izzagrebačke Mladosti igrat će u B skupini lige odbojkaških prvakinjazajedno sa talijanskom Pallavolo Sirio Perugia, španjolskim MarichalTenerife, turskim Vakifbank Guenes Istanbul, azerbajdžanskim AzerrailBaku i poljskom Calisiom Kalisz.
BEČ/ZAGREB, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatske prvakinje iz zagrebačke Mladosti igrat će u B skupini lige odbojkaških prvakinja zajedno sa talijanskom Pallavolo Sirio Perugia, španjolskim Marichal Tenerife, turskim Vakifbank Guenes Istanbul, azerbajdžanskim Azerrail Baku i poljskom Calisiom Kalisz.

Tako je odlučio ždrijeb Europskog odbojkaškog saveza (CEV) u subotu u Beču, a Liga prvakinja starta u listopadu. Iz svake od dvije skupine po tri prvoplasirane ekipe ulaze u drugu fazu, a završni turnir četiri najbolje ekipe je u travnju 2006.

U skupini A su europske prvakinje Foppapedretti Bergamo, francuski RC Cannes, španjolski Hotel Cantur Las Palmas, ruska Uraločka NTMK Jekaterinburg, portugalski CAT Trofa i turski Eczacibasi Istanbul.

U Europskom Top Teams Cupu odbojkaši Mladosti ugostit će u Zagrebu 7. listopada kvalifikacijski turnir na kojem će još nastupiti talijanska Copra Piacenza, portugalski Esmoriz i pobjednik pretkola između danskog Odensea i austrijske Posojilnice. Hrvatski prvak Varaždin igrat će u turnir u slovačkom Prešovu sa domaćinom VKPU Prešovom, novosadskom Vojvodinom i moldavskim Dinamo Tiraspol. Samo pobjednici skupina idu u drugu fazu.

U TOP Teams Cupu kod obojkašica Kaštela u rujnu igraju na turniru u Portugalu sa domaćinom Famalicaom, bjeloruskim Minskom i danskim Lyngbyem.

U CEV kupu odbojkaši MOK Rijeke igraju u studenome na kvalifikacijskom turniru u Sloveniji zajedno sa domaćinom Soštanjom, turskim Izmirom i poljskim sastavom Domex Chestohowa. Odbojkaši Karlovca su domaćini turnira na kojem će ugostiti ljubljansku Olimpiju, moskovsku Luč i drugoplasiranu momčad sa turnira u Belgiji. U ovom kupu odbojkašice velikogoričke Azene Kumičić nastupaju u studenome na kvalifikacijskom natjecanju u Luksemburgu zajedno sa domaćinom Walferom, ciparskim Apolonom i drugoplasiranom ekipom iz turnira u Bjelorusiji. Riječanke će u Češku gdje će igrati sa Olomoucom, begijskim Kieldrechtom i ciparskom Nikozijom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙