FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odbojka na pijesku:Poznati svi sudionici glavnog turnira

SPLIT, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Na splitskim Prokurativama odigranisu kvalifikacijski susreti za ulazak u glavni dio četvrtog turniraovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005.
SPLIT, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Na splitskim Prokurativama odigrani su kvalifikacijski susreti za ulazak u glavni dio četvrtog turnira ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005.

Za preostalih šest mjesta u muškoj konkurenciji borilo se 16 parova, a prolaz u glavni dio turnira izborili su Petrina i Žaja, Lončar i Čulina, Vabec i Makarov, Radovčić i Maniero, Reić i Polić te Palinkaš i Posavec. Tamo ih čekaju parovi Ivković/Križanović, Jogunica/Bolić, Bobuš/Steinocher, Perić/ Hanžić, te Urnaut/Jureša i Kljajić/Šulc s pozivnicom. U ženskom dijelu turnira nastupit će parovi Glavaš/Jurčić, Sesar/Čirjak, Jakovac/Bečić, kvalifikantice Salopek/Mudrovčić, Gredelj/Vukorepa, Medić/Škrabić te Pivac-Rkman/Brdar i Ribičić/Barić koje su dobile pozivnicu. Trofeje će najboljim pjeskašima u Splitu uručiti Ćiro Blažević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙