FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odbojka na pijesku: Ivković i Križanović teško do polufinala

SPLIT, 14. kolovoza 2005. (Hina) - U jučerašnjim susretima drugog dana,pod svjetlima reflektora na Prokurativama, polufinale splitskogizdanja VIP Toura su u muškoj konkurenciji osigurala čak dva domaćapara, Ivković i Križanović, te kvalifikanti Radovčić i Maniero. Kodžena su isti uspjeh ostvarile Glavaš i Jurčić te Sesar i Čirjak.
SPLIT, 14. kolovoza 2005. (Hina) - U jučerašnjim susretima drugog dana, pod svjetlima reflektora na Prokurativama, polufinale splitskog izdanja VIP Toura su u muškoj konkurenciji osigurala čak dva domaća para, Ivković i Križanović, te kvalifikanti Radovčić i Maniero. Kod žena su isti uspjeh ostvarile Glavaš i Jurčić te Sesar i Čirjak.

Mnogobrojni ljubitelji ovog sporta mogli su uživati u čak 24 meča na Prokurativama i Žnjanu.

U muškoj konkurenciji miljenici domaće publike i pobjednici svih ovogodišnjih izdanja turnira prvenstva Hrvatske, Ivković i Križanović, imali su težak posao u odličnom zadnjem susretu dana protiv zagrebačkog para Perić/Hanžić. Iako su Perić i Hanžić dobro pogađali i imali iznenađujuće bučnu potporu s tribina, Splićani su bili koncentriraniji u odlučnim poenima te za nijansu bolji na mreži. Ivković i Križanović polako koračaju prema novom naslovu na VIP Touru 2005, a za finale će igrati s pobjednicima susreta Bobuš/Steinocher - Urnaut/Jureša. Drugi polufinalisti i dosad najveće iznenađenje turnira, Radovčić i Maniero, u polufinalu će nastupiti protiv boljih iz susreta Palinkaš/Posavec - Perić/Hanžić.

Kod žena su Glavaš i Jurčić bez većih teškoća slomile otpor glavnih konkurentica Ribičić i Barić, dok su se druge polufinalistice, Sesar i Čirjak, namučile u tri seta protiv Jakovac i Bečić. Njihove protivnice u borbama za finale bit će pobjednice susreta Jakovac/Bečić - Pivac-Rkman/Brdar, odnosno Ribičić/Barić - Salopek/Mudrovčić.

Polufinalni i finalni susreti igraju se navečer, a trofeje najboljim pjeskašima u Splitu uručit će trener Hajduka Miroslav Ćiro Blažević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙