FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odbojka na pijesku: VIP Tour na Prokurativama

ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - U predivnom okruženju splitskihProkurativa u tijeku su kvalifikacijski susreti za ulazak u glavni diočetvrtog turnira ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijeskuVIP Tour 2005.
ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - U predivnom okruženju splitskih Prokurativa u tijeku su kvalifikacijski susreti za ulazak u glavni dio četvrtog turnira ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005.

Ovim se sportskim spektaklom grad podno Marjana pridružio svjetskim metropolama koje odbojku na pijesku ugošćuju na gradskim trgovima, poput Pariza, Berlina, Milana i St. Petersburga.

Za preostalih šest mjesta u muškoj konkurenciji bori se 16 parova, dok su kod žena kvalifikacije prošle Salopek i Mudrovčić te Gredelj i Vukorepa, a za još jedno mjesto igrat će Medić i Škrabić protiv Bibić i Hruškar. Kvalifikante u glavnom turniru čekaju parovi Ivković/Križanović, Jogunica/Bolić, Bobuš/Steinocher, Perić/ Hanžić, te Urnaut/Jureša i Kljajić/Šulc s pozivnicom. U ženskom dijelu turnira nastup su, zahvaljujući rezultatima s ovogodišnjih natjecanja VIP Toura, osigurale Glavaš/Jurčić, Sesar/Čirjak i Jakovac/Bečić, a Pivac-Rkman/Brdar i Ribičić/Barić ušle su s pozivnicom. Nagrade najboljim pjeskašima u Splitu uručit će bivši izbornik Ćiro Blažević.

REZULTATI KVALIFIKACIJA

MUŠKARCI

1. kolo

Petrina/Žaja - Galić/Grmača

2:0

Zelić/Žanić - Tropan/Miškić

1:2

Lončar/Čulina - Sardelić/Burazin

2:0

Vaksman/Bence - Reić/Polić

0:2

Vabec/Makarov - Kovačev/Besednik

2:0

Friganović/Žužul - Palinakaš/Posavec

0:2

Mirković/Žukovski - Klarić/Vučkov

Radovčić/Maniero - Blauhorn/Radočaj

2. kolo

Petrina/Žaja - Tropan/Miškić

Lončar/Čulina - Reić/Polić

Vabec/Makarov - Palinakaš/Posavec

ŽENE

Salopek/Mudrovčić - Medić/Škrabić

2:0

Gredelj/Vukorepa - Bibić/Hruškar

2:0

REPASAŽ

Medić/Škrabić - Bibić/Hruškar

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙