FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Plakat s opaticom naljutio katolike

TAIPEI, 25. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Plakat za promidžbu sigurnogseksa na kojem je prikazana katolička opatica koja drži kondom uTajvanu je izazvao oštre reakcije ljutitih pripadnika Katoličke crkvešto je naručitelja, upravu bolnica u Taipeiu, primoralo da ukloni sveprimjerke iz postaja podzemne željeznice, izvijestili su tajvanskimediji.
TAIPEI, 25. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Plakat za promidžbu sigurnog seksa na kojem je prikazana katolička opatica koja drži kondom u Tajvanu je izazvao oštre reakcije ljutitih pripadnika Katoličke crkve što je naručitelja, upravu bolnica u Taipeiu, primoralo da ukloni sve primjerke iz postaja podzemne željeznice, izvijestili su tajvanski mediji.

"Iako ga ne koristim, znam što je", stoji na plakatu na kojem nasmijana sredovječna žena odjevena kao opatica drži neraspakirani kondom.

Plakat je naručio Taipei United Hospital na sugestiju agenta za propagandu, a pozdravili su ga neki prolaznici koji smatraju da je zamisao vrlo kreativna, javila je tamošnja kablovska televizija TVBS.

No lokalne katoličke crkve i vjernici očito su bili drugačijeg mišljenja. Oni ga ocjenjuju vrlo uvredljivim i glasno su prosvjedovali protiv uprave bolnice radi zloporabe slike katoličke opatice te su je prošloga tjedna i primorali da ukloni sve primjerke, izvijestila je televizija TVBS.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙