FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo pravosuđa poslalo molbu za izručenje Petrača

ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo pravosuđa večeras jeuputilo grčkim nadleženim tijelima molbu za izručenje Hrvoja Petrača,odbjeglog hrvatskog tajkuna koji je rano jutros uhićen temeljemmeđunarodne tjeralice.
ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo pravosuđa večeras je uputilo grčkim nadleženim tijelima molbu za izručenje Hrvoja Petrača, odbjeglog hrvatskog tajkuna koji je rano jutros uhićen temeljem međunarodne tjeralice.

Službenu obavijest o njegovom uhićenju Ministarstvo je zaprimilo danas od Interpola Zagreb te je uputilo molbu za njegovo izručenje, kaže se u priopćenju Ministarstva pravosuđa.

"Petrač se nalazi pod nadzorom grčkih vlasti", kažu u MUP-u koji je poslijepodne priopćio da ga je grčka policija službeno izvijestila da je uhićen Petrač, koji je u bijegu od otmice maloljetnog sina Vladimira Zagorca u veljači prošle godine.

Godinu dana kasnije zagrebački Županijski sud proglasio ga je inicijatorom tog kriminalnog djela i osudio ga na šest godina zatvora.

Petrač je uhićen rano jutros na trajektu, na putu iz grčke luke Igoumenitsa za talijansku Anconu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙