FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Donald Trump kupuje slovenski hotel za jedan dolar?

LJUBLJANA,31. kolovoza(Hina) - Američki milijarder Donald Trump spremanje kupiti jedan hotel u slovenskom primorskom gradiću Portorožu, aliuz uvjet da se gradski promet koji teče kroz gradsko središte"prebaci" pod zemlju, kako bi njegovi gosti imali nesmetan pristupplažama, piše u srijedu u svojoj rubrici zanimljivosti elektronskoizdanje ljubljanskog "Dela".
LJUBLJANA,31. kolovoza(Hina) - Američki milijarder Donald Trump spreman je kupiti jedan hotel u slovenskom primorskom gradiću Portorožu, ali uz uvjet da se gradski promet koji teče kroz gradsko središte "prebaci" pod zemlju, kako bi njegovi gosti imali nesmetan pristup plažama, piše u srijedu u svojoj rubrici zanimljivosti elektronsko izdanje ljubljanskog "Dela".

Trump je poznat po svojoj dugogodišnjoj vezi sa slovenskom manekenkom Melanijom Knavs, s kojom je nedavno stupio i u brak, pa list Trumpovu navodnu ljubav prema slovenskim nekretninama povezuje i s činjenicom da u Sloveniji, u Sevnici blizu Krškog, živi rodbina njegove supruge.

"Delo" navodi da je Trump za simboličnu cijenu od jednog američkog dolara spreman kupiti nekada raskošni portoroški hotel "Palace" koji je već niz godina prazan i propada, a sada je u vlasništvu "Istrabenza" koji vodi nekada istaknuti političar Igor Bavčar. "Ugovor će uskoro biti potpisan", tvrdi list, kalkulirajući da bi se hotel nakon obnove mogao zvati "Palace Trump".

(Hina) xfl ydj

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙