FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na turneji Zagrebačke filharmonije u Japanu dirigirat će maestro Wildner

ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Na koncertima na turneji Zagrebačkefilharmonije u Japanu - 9., 11. i 16. rujna - kojima je trebaodirigirati maestro Vjekoslav Šutej, ravnat će austrijski dirigentmaestro Johannes Wildner, izvijestila je poslijepodne voditeljicapromidžbe Zagrebačke filharmonije Snježana Balić.
ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Na koncertima na turneji Zagrebačke filharmonije u Japanu - 9., 11. i 16. rujna - kojima je trebao dirigirati maestro Vjekoslav Šutej, ravnat će austrijski dirigent maestro Johannes Wildner, izvijestila je poslijepodne voditeljica promidžbe Zagrebačke filharmonije Snježana Balić.

To je dogovoreno s japanskim partnerom - Musikleben Inc iz Tokya, a maestro Wildner potvrdio je svoj dolazak na pokus sa Zagrebačkom filharmonijom u večernjim satima 31. ovoga mjeseca, navodi se u priopćenju.

Na koncertu Zagrebačke filharmonije, koji će se održati na izložbi Expo 2005., 10. rujna ravnat će maestro Ivan Repušić.

Program, redoslijed i broj koncerata ostao je nepromijenjen, stoji u priopćenju.

Prema pisanju današnjega dnevnog tiska, šef dirigent Zagrebačke filharmonije maestro Miroslav Šutej u posljednji je čas odustao od turneje po Japanu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙