FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U pulskoj Areni nastupio Marilyn Manson

PULA, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Uz velike mjere sigurnosti uponedjeljak navečer je pred oko šest tisuća posjetitelja u pulskojAreni nastupio kontroverzni američki pjevač Marilyn Manson.
PULA, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Uz velike mjere sigurnosti u ponedjeljak navečer je pred oko šest tisuća posjetitelja u pulskoj Areni nastupio kontroverzni američki pjevač Marilyn Manson.

Koncert je trajao nešto manje od sat i pol, a za to vrijeme nije bilo niti jednog incidenta. Ekscesa, iako su se očekivali, javnih okupljanja Mansonovih oponenata, uglavnom iz kršćanskih krugova koji su tražili i zabranu koncerta, također nije bilo.

Koncert koji je posljednih dana uzbudio javnost, pa se nagađalo i o njegovoj zabrani, protekao je posve mirno, poput mnogih rock koncerata.

Marilyn Manson u više je navrata pozdravio publiku, uglavnom mlade pristigle iz svih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva, jer je to bio jedini njegov koncert u široj regiji.

Iako javnih okupljanja i prosvjeda nije bilo, u crkvi sv. Franje u Puli za vrijeme koncerta okupilo se nekoliko stotina vjernika koji su molitvom za sve one koji su bili na Mansonovu koncertu zazivali Božju milost. Nakon molitve uslijedila je i pjesma većinom mladih vjernika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙