FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijevoznici i dalje misle da je upitan natječaj oko TLM-a

ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski cestovni prijevoznici inakon današnjeg sastanka s predstavnicima Vlade i tvrtke Viator&Vektorustrajavaju na mišljenju da je natječaj o privatizaciji transportnogdijela šibenske Tvornice lakih metala (TLM) upitan zbog izglednogugrožavanja položaja hrvatskih cestovnih prijevoznika, priopćeno jedanas iz Hrvatske gospodarske komore (HGK).
ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski cestovni prijevoznici i nakon današnjeg sastanka s predstavnicima Vlade i tvrtke Viator&Vektor ustrajavaju na mišljenju da je natječaj o privatizaciji transportnog dijela šibenske Tvornice lakih metala (TLM) upitan zbog izglednog ugrožavanja položaja hrvatskih cestovnih prijevoznika, priopćeno je danas iz Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Sastanak je održan na inicijativu potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, a u organizaciji Sektora za promet i veze Hrvatske gospodarske komore.

Iz HGK ističu da prijevoznici očekuju sud i odluku o cijeloj situaciji, kako je dogovoreno s potpredsjednikom Vlade.

Kako je priopćeno iz HGK, državni tajnik za promet Dražen Breglec i pomoćnik ministra za cestovni promet Igor Maly obećali su prijevoznicima da će potpredsjedniku Vlade prenijeti zaključke današnjeg sastanka, te najavili kako će Vlada uskoro donijeti konačnu odluku o navedenoj situaciji.

Na današnjem je sastanku predstavnicima prijevoznika predstavljen poslovni plan, plan ulaganja te prijedlog suradnje Viator&Vektora s hrvatskim cestovnim prijevoznicima, ponajprije s područja Šibenika.

Prodaja transportnog dijela TLM-a sredinom kolovoza tvrtki Viator&Vektor Zagreb, članici istoimene slovenske grupe, izazvala je prosvjede prijevoznika iz tri dalamtinske županije koji tvrde da im je tim privatizacijskim činom ugrožen opstanak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙